İçeriğe geç

Ankara Ve Niğde Arası Kaç Saat

Ankara Niğde arası kaç saat sürüyor?

Niğde ve Ankara arası en ucuz otobüs biletini bulun. İki şehir arasındaki mesafe 313 km olup yolculuk yaklaşık 1 saat 45 dakika sürmektedir.

Ankara Niğde arası yeni yol kaç km?

Ankara-Niğde Otoyolu; Toplam uzunluğu 330 km olup, 275 km’si ana yol, 55 km’si bağlantı yoludur.

Ankara Niğde kaç TL?

En popüler otobüs güzergahlarının bilet fiyatları Ankara – NiğdeOtobüs firmalarıAnkara Niğde Bilet fiyatlarıGünlük otobüs sefer sayısıAs Kahramanmaraş350 TL1Jet Turizm350 TL4Kapadokya VIP Turizm350 TL1Köksallar350 TL66 diğer hatlar

Ankara Niğde otobüs bileti ne kadar?

Ankara-Niğde arası otobüs bileti fiyatları 449.00 TL’den başlıyor. Bu seferlerin ortalama bilet fiyatları ise 449 TL civarında.

Niğde otobanı ne kadar?

Geçiş ücreti 210 TL’den 295 TL’ye çıkarıldı. Aynı otoyol geçiş ücreti Ekim 2023’te yüzde 50 artışla 140 TL’den 210 TL’ye çıktı.

Adana Niğde arası kaç saat sürüyor?

Adana-Niğde arası toplam mesafe 181 kilometredir. İki lokasyon arasındaki otobüs yolculuğu 2 saat 30 dakika sürmektedir.

Ankara Niğde otoyol ücreti nasıl ödenir?

Ankara Niğde otoyolunda ihlalli geçişlerinize ait borç ödemelerinizi e-Devlet Kapısı’nda yer alan adresten gerçekleştirebilirsiniz.

Ankara Niğde otoyolu hız sınırı kaçtır?

Bu nedenle, şehirlerarası trafikte seyahat eden kişilerin, şehirlerarası trafikte seyahat ettikleri güzergahtaki otoyollardaki hız limiti hakkında bilgi sahibi olmaları gerekir. Genel olarak; Kuzey Marmara Otoyolu: 140 km (+%10 tolerans payı) Ankara – Niğde Otoyolu: 140 km (+%10 tolerans payı) 12 Şubat 2024

Niğde Ankara otoyolu ücretsiz mi?

Yap-İşlet-Devret modeliyle inşa edilerek hizmete sunulan Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Kuzey Marmara Otoyolu, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu, Osman Gazi Köprüsü, Menemen Aliağa-Çandarlı Otoyolu ve Ankara-Niğde Otoyolu’ndan geçişler yapılıyor. ücrete tabidir.

Ankara Adana arası kaç saat sürüyor?

Ankara ve Adana arasındaki en ucuz otobüs biletini bulun. İki şehir arasındaki mesafe 395 km olup yolculuk yaklaşık 4 saat sürmektedir.

Niğde Adana kaç lira?

Niğde – Adana arası otobüs bileti arayın. Yaklaşık seyahat mesafesi: 178 km. Yaklaşık seyahat süresi: 2 saat 36 dakika. Son satış 23 dakika önce yapıldı. En ucuz seyahat: 220 TL. Seyahat sayısı: Günlük 74 seyahat noktası

İstanbul Ankara arası kaç?

İstanbul ile Ankara arası kaç kilometredir? İstanbul ile Ankara arasındaki mesafe yaklaşık 517 km’dir. Kamil Koç ile İstanbul’dan Ankara’ya yolculuğunuz en az 5 saat sürecektir. Bu, hava ve trafik koşullarına bağlı olarak değişebilir.

Ankara’dan Niğde kaç saat sürüyor?

Ankara ile Niğde arasındaki ortalama otobüs yolculuğu 3 saat 37 dakika sürüyor. Ankara ile Niğde arasında hangi otobüs şirketleri sefer düzenliyor?

Ankara Niğde yeni yol kaç km?

Ankara-Niğde kesiminin inşası ve işletmeye alınmasıyla, Türkiye’nin bir köprü ülke olarak Avrupa ile Orta Doğu arasında kesintisiz bir ulaşım bağlantısı yaratılmıştır. Bağlantı yolları dahil ana bölümü 275 km olan Ankara-Niğde otoyolunun toplam uzunluğu 351 km’dir.

Nigdeye hangi otobüs firmaları gidiyor?

Niğde’ye yolcu taşımacılığı hizmeti veren otobüs firmaları arasında Niğde Aydoğanlar, İnan Turizm, Öz Sivas Seyahat, Yeni Adana, Süha Turizm, İpek Turizm, Lider Adana Seyahat, Mis Amasya, Ulusoy Turizm, Öz Elazığlılar, Kanberoğlu ve Nevşehirliler Seyahat yer alıyor.

Ankara Niğde Aksaray arası kaç saat?

Ankara Aksaray arası otobüs yolculuğu ortalama 3 saat 9 dakika sürmektedir.

Ankara Adana arası kaç saat sürüyor?

Ankara ve Adana arasındaki en ucuz otobüs biletini bulun. İki şehir arasındaki mesafe 395 km olup yolculuk yaklaşık 4 saat sürmektedir.

Ankara Konya arabayla kaç saat sürüyor?

Ankara-Konya arası mesafe yaklaşık 251 km’dir. Kamil Koç ile Ankara-Konya yolculuğunuz yaklaşık 3 saat 15 dakika sürmektedir.

Niğde Nevşehir arası kaç saat sürüyor?

Niğde ile Nevşehir arası mesafe yaklaşık 81 km’dir. Kamil Koç ile Niğde’den Nevşehir’e yolculuğunuz yaklaşık 1 saat 15 dakika sürecektir. Bu süre hava ve trafik koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Olgun Escort